Tahoma smarthusløsning

1822494
Lagervare
Frakt 1-5 dager

TaHoma Smarthus
Styr hjemmet uansett hvor du er med TaHoma fjernstyring

Startpakke med 3 stikkontakter og smarthussentral. 

 

Beskrivelse

TaHoma Smarthus

Styr hjemmet uansett hvor du er med TaHoma fjernstyring

Tekniske og datastyrte løsninger er en naturlig del av hverdagen vår nå til dags. Det skulle derfor bare mangle at man ikke også kan styre hjemmet med en app! Med TaHoma Smarthus er det slutt på å stenge skodder, sveive markiser, dra persienner og gå ut av bilen for å åpne garasjeporten.

Styr alt via app

Fasadeprodukter AS er i samarbeid med Somfy pionér på å gjøre ditt hjem tilgjengelig – hvor som helst, når som helst. Med en Somfy TaHoma-boks kan du styre hjemmet ditt enkelt via en app. Slik blir håndteringen og bruken av både garasjeporter, varmelamper, markiser og annen solskjerming enklere, mer komfortabelt og bedre tilpasset en moderne livsstil. Hjemmet ditt blir tilgjengelig uansett hvor du måtte befinne deg, enten det er hjemme, på stranden, på hytta eller på jobb. Du kan enkelt kommunisere via en datamaskin, smarttelefon eller et nettbrett, og for eksempel gi noen tilgang til garasjen eller heve og senke markiser og persienner for å gi inntrykk av at noen er hjemme i ferien.

Brukervennlig og enkel i bruk

TaHoma har et brukervennlig grensesnitt, er enkel i bruk og tilpasses dine personlige behov. Her overvåker og betjener du enkelt alle enheter du har koblet til. Med et praktisk motorisert system kan du åpne rullegardinene, kjøre ut terrassemarkisene eller åpne garasjeporten enkelt ved hjelp av et tastetrykk. Du kan også sette opp automatisk åpning og lukking av persienner eller annen solskjerming på et gitt tidspunkt for optimal utnyttelse av solens energi. På vinteren kan vindussjalusier lukkes automatisk i skumringen for å holde på husets varme, mens solsensor vil kunne holde huset svalt ved aktiv bruk av markiser, skjermer og rullegardiner sommerstid. På den måten kan du senke innendørstemperaturen med opptil 9 grader uten bruk av luftkondisjonering!

Fremtiden for ditt hjem

TaHoma gjør hjemmet ditt både mer komfortabelt, sikkert og energibesparende. Du kan dessuten kombinere systemet med fjernstyring av for eksempel klimaanlegg, alarmsystem eller belysning. Den standardiserte plattformen gjør dette til en fremtidssikker investering av hjemmet ditt. Med enkel og praktisk teknikk som er lett å bruke, kreves ingen dyre eller kompliserte installeringer dersom du vil koble på flere systemer i fremtiden. Somfy hjemmeautomatisering er kompatibel med over 100 enheter som inkluderer motorer, sensorer, detektorer, kameraer, termostater, belysning med mer fra små og store leverandører som Velux takvinduer, Honeywell og Hitachi oppvarming. Du kan koble 140 Somfy-produkter til din TaHome-boks, en kapasitet som er nærmest umulig å fyller for en normal husstand. Trådløs radioteknologi gjør installering og tilkobling til eksisterende utstyr enkelt.