Porttelefonanlegg.

Et fungerende porttelefonanlegg løser flere oppgaver på en gang. I tillegg til å være en viktig del av sikkerheten, vil et porttelefonanlegg, eller dørtelefonanlegg som mange også kaller det, også øke bekvemmeligheten.

Enten du er på jakt etter et lite anlegg til din enebolig, tomannsbolig eller firemannsbolig, eller et større anlegg til et borettslag har vi løsninger som passer ditt behov.

Våre anlegg er meget fleksible, både i forhold til design og funksjonalitet. Vi er derfor sikere på at vi kan hjelpe deg med et porttelefonanlegg som passer akkurat ditt behov.

 

GT porttelefonanlegg

Aiphone GT porttelefonanlegg er skalerbart opp til 500 svarapparater, og inntil 16 dørstasjoner, hvilket gjør at dette anlegget kan brukes til nær sagt alle typer bygg. Anlegget kan fås både med og uten video, og ulike dørstasjoner og svarapparater kan tilknyttes. I tillegg er det mulighet for at anrop kan viderkobles til fasttelefon eller mobiltelefon, noe som gjør porttelefonanlegget svært fleksibelt.

 

Porttelefonanlegg med video for mindre bygg

Aiphone JP system er et high end anlegg beregnet for mindre bygg og boliger, for eksempel en enmanns, tomanns eller firemannsbolig. Anlegget kan bygges ut med 4 dørstasjoner og 8 svarstasjoner.

 

JO porttelefonanlegg med video

Beregnet for eneboliger og mindre virksomheter.

Dette porttelefonsystemet er meget elegant. Svarapparatet har en 7" skjerm og har touch knapper. I tillegg er apparatet kun 21 millimeter tykt.