Personvernregler

Personvernregler

Denne personvernpolitikken er ment å hjelpe deg med å forstå hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler det inn og hva vi gjør med denne informasjonen. Dette er viktig, ikke bare for å sikre sikkerheten til dine personlige data, men også for å sikre at Karl Jensen AS er i samsvar med GDPR (General Data Protection Regulation)
Disse personvernreglene gjelder for følgende domene:
https://karljensen.no

1: Personlig informasjon - Det vi samler inn og hvorfor

Vi tilbyr bestemte funksjoner, tjenester, applikasjoner og verktøy som bare er tilgjengelige ved bruk av følgende sporingsteknologier. Du kan alltid blokkere, slette eller deaktivere disse teknologiene hvis nettleseren, det installerte programmet eller enheten tillater det.

Hvis du imidlertid slår av informasjonskapsler eller annen lignende teknologi, kan det hende du ikke kan benytte bestemte nettstedfunksjoner, tjenester, applikasjoner eller verktøy.
Vanligvis tillater disse teknologiene våre nettsteder, tjenester, applikasjoner og verktøy å lagre relevant informasjon i nettleseren eller enheten din og senere lese den informasjonen for å identifisere deg for våre servere eller interne systemer.

Hvor det er aktuelt, beskytter vi våre informasjonskapsler og andre lignende teknologier for å sikre at bare vi og / eller våre autoriserte tjenesteleverandører kan tolke dem ved å tildele dem en unik identifikator som er designet for tolkning bare av oss.

Dette nettstedet samler inn og bruker personlig informasjon av følgende årsaker:


1.1. Google Analytics

Som de fleste nettsteder bruker dette nettstedet Google Analytics (GA) for å spore brukerinteraksjon. Vi bruker disse dataene til å bestemme antall personer som bruker nettstedet vårt, for bedre å forstå hvordan de finner og bruker våre nettsider og å se deres reise gjennom nettstedet.

Selv om GA registrerer data som din geografiske plassering, enhet, nettleser og operativsystem, identifiserer ingen av disse opplysningene deg personlig til oss. GA registrerer også datamaskinens IP-adresse som kan brukes til å identifisere deg personlig, men Google gir oss ikke tilgang til dette. Vi anser Google for å være en tredjeparts dataprosessor (se avsnitt 2 nedenfor).

GA benytter informasjonskapsler, detaljer om hvilke finnes i Googles utviklerveiledere. Vår nettside bruker implementeringen av analytics.js av GA.

Deaktivering av informasjonskapsler på nettleseren din vil stoppe GA fra å spore noen del av besøket på denne nettsiden.

Finn ut mer om Google Analytics.


1.2 Google Tag Manager

Vi prøver kontinuerlig å forbedre kundeopplevelsen på nettstedet vårt ved å gi besøkende mer tilpassede og målrettede kampanjer og tilbud.

For å gjøre dette bruker vi Google Tag Manager (GTM). GTM er en liten kodebit som hjelper oss med å spore brukeradferd på tvers av våre nettsteder og deretter skyver dataene til vår Google Analytics-konto.

Da er alle dataene perfekt organisert og klar for oss til å vurdere potensielle forbedringer og remarketingkampanjer. Vi anser Google for å være en tredjeparts dataprosessor (se avsnitt 2 nedenfor).

Finn ut mer om Google Tag Manager.


1.3 Alexa

Alexa er et trafikkanalyse verktøy som gjør det mulig for oss å få tilgang til kritisk informasjon om våre nettsider.

Disse verdifulle dataene inkluderer trafikkilder, månedlige søk, søkeord og nøkkelfrasebruk, trafikkstatistikk og sammenligninger av nettsider for å nevne noen.

Alexa samler all denne informasjonen og analyserer dem for å hjelpe oss med å oppdage innsikt og muligheter for hvordan vi kan forbedre og maksimere ytelsen til nettstedene våre og øke synligheten vår
I rangering av nettsteder på global skala benytter Alexa en proprietær metode for å beregne sine rangeringer basert på et nettsteds samlede estimerte gjennomsnitt av daglige unike besøkende og dets estimerte antall sidevisninger de siste 3 månedene.

Deaktivering av informasjonskapsler på nettleseren din vil stoppe Alexa fra å spore noen del av besøket på denne nettsiden.


1.4 Kontaktskjemaer

Skulle du velge å bruke kontaktskjemaet, blir informasjonen din lagret i vår Dynamicweb-backend og samlet inn i en e-post og sendt til oss via SMTP (Simple Mail Transfer Protocol).

Informasjonen i e-posten blir automatisk overført til vårt CRM-system. Derfra blir dataene knyttet til en eksisterende konto med en lignende e-post eller ellers opprettet som en ny kontakt.

Alle data hentet fra et hvilket som helst nettsted skjema vil bli gjenstand for minst en årlig gjennomgang der inaktive data - eller data som tilhører inaktive kontakter, kan bli slettet fra vår backend database.


2: Våre tredjeparts dataprosessorer

Vi bruker en rekke tredjeparter til å behandle personlige data på våre vegne.
Disse tredjepartene er nøye utvalgt, og alle er i samsvar med lovgivningen i ​EUs generelle databeskyttelsesforordning 2018 (GDPR).

Google
Hostnordic (Webhosting)
Microsoft Dynamics 365
Microsoft Dynamics NAV
Microsoft Office 365
Imemo (IT - Drift)


3. Jobbsøknader 

Alle jobbsøknader henvises til daglig leder.
Jobbsøknaden holdes til jobbåpningen er fylt, hvorpå hele søknaden slettes.
Du kan alltid kontakte oss hvis du vil at dine personlige data "slettes" fra våre databaser (se avsnitt 7). Vi vil reagere uten unødig forsinkelse (og i alle fall innen en måned, selv om dette kan utvides i vanskelige tilfeller)


4. Hvor lenge lagrer vi informasjonen din  

Vi vil beholde dine personlige opplysninger for den perioden som er nødvendig for å oppfylle de formålene de er ment for.

Du kan alltid kontakte oss hvis du vil at dine personlige data "slettes" fra våre databaser (se avsnitt 7). Vi vil reagere uten unødig forsinkelse (og i alle fall innen en måned, selv om dette kan utvides i vanskelige tilfeller).

Data Hvor lenge lagrer vi disse opplysningene
Jobbsøknader: Jobbsøknaden holdes til jobbåpningen er fylt, hvorpå hele søknaden slettes.
Kontaktskjema

Alle data hentet fra et hvilket som helst skjema eller tredjeparts dataprosessorer vil bli gjenstand for minst en årlig gjennomgang der inaktive data - eller data som tilhører inaktive kontakter, kan bli slettet.

Netthandel Alle data for et gjennomført kjøp i vår nettbutikk, lagres iht bokføringsloven. Etter 5 år kan data tilhørende et salg bli slettet.
Kameraovervåking i butikk Alle data slettes iht gjeldende regelverk. Generelt vil data fra kameraovervåking i butikk slettes innen 7 dager med mindre spesielle hendelser inntreffer.
CRM systemer Alle data vil bli gjenstand for minst en årlig gjennomgang der inaktive data - eller data som tilhører inaktive kontakter, kan bli slettet.

5. Datainnbrudd

Karl Jensen AS vil rapportere ulovlig datainnbrudd på denne nettsidens database eller databasen (er) til noen av våre tredjeparts dataprosessorer til alle relevante personer og myndigheter innen 72 timer etter innbruddet dersom det fremgår at personopplysninger er blitt stjålet.


6. Behandlingsansvarlig  

Behandlingsansvarlig på denne nettsiden er:

Karl Jensen AS, et aksjeforetak med registrert adresse: Karl Jensen AS, Nittedalsgata 12, 2000 Lillestrøm


7. Retten til å bli glemt  

Ta kontakt med oss ​​hvis du vil be om tilgang til dine personlige opplysninger som er lagret i våre databaser. Vi vil reagere uten unødig forsinkelse (og i alle fall innen en måned fra mottak av forespørselen din, selv om dette kan utvides i vanskelige tilfeller).

Hvis du vil ha dine personlige data "slettet" fra våre databaser, må du ta kontakt med oss på post@karljensen.no