Adgangskontroll

Smartair adgangskontroll

Smartair er en serie adgangskontroll som er skalerbart, oppgraderbart og som ikke trenger kabling. Systemet er perfekt for for eksempel borettslag, utleie og kontormiljøer som trenger større kontroll på enkelte rom som datarom.

RX WEB adgangskontroll

RX WEB er et fullverdig adgangskontrollsystem. Systemet er lisensfritt, og administrering av systemet styres via en webleser. RX WEB er glimrende for mindre bedrifter som har behov for et adgangskontrollsystem som forsatt ivaretar krav til FG.

ARX adgangskontroll

ARX adgangskontroll er et fullskala adgangskontrollsystem for styring av dører og alarm.  Med ulike moduler kan man også bygge ut systemet etter behov, og det kan kombineres med trådløse enheter. 

Aperio

Aperio er en serie online og trådløse kortlåser som kan benyttes mot eksisterende og nye adgangskontrollssytemer som RX WEB, ARX og mange andre adgangskontrollsystemer. Aperio serien passer på alle typer dører, også europeisk standard (DIN) Dette gjør Aperio svært fleksibelt.

PIN og Sense elektroniske skaplåser

Pin og Sense er frittstående elektromekaniske skaplåser spesielt utviklet for garderobeanlegg med høy brukerfrekvens. RFID eller Pinkode kan benyttes.

GSM KEY for portstyring

GSM key er et lettvint system for styring av porter, bommer eller andre adgangssperrer. Brukere kan benytte mobilen til å åpne, enten ved en app eller ved å ringe til sentralen.

Et GSM system er særlig effektivt til å håntere mange brukere, og man slipper unna kostnader til fjernkontroller.