Be om tilbud på bilnøkkel

Før du sender inn skjema, husk av vi må ha bilen til oss i Lillestrøm om vi skal programmere inn ny nøkkel og/eller fjernkontroll

Trenger du pris på en ny bilnøkkel? Fyll ut skjemaet, så sender vi deg en pris på ny nøkkel.

Audi BMW Citroen Daihatsu Fiat Ford
Honda Jaguar Hyundai Kia Land Rover Lexus
Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Opel Peugeot
Renalt SAAB Seat Skoda Subaru Suzuki
Toyota VW

 

Nøkkel til Mercedes

Dersom du har behov for en ny nøkkel til din Mecedes kan vi hjelpe deg. Vi lager nøkler til modeller som A B og C klasse, samt varebiler som Vito fra 2000-2015. For å få pris for en ny nøkkel til din bil, bruk skjemaet på denne siden, og vi vil sende deg en pris.

Hvordan koder dere inn nøkkel og fjernkontroll?

Vi benytter diagnoseverktøy for å kode inn ny nøkkel og fjernkontroll. Derfor må vi ha tilgang til bilen for å få utført dette. Vil vil samtidig slette nøkler som er på avveie.

Hvilke tjenester kan vi tilby deg?

  • File og programmere nøkkel og fjernkontroll
  • Slette nøkler på avveie slik at disse ikke lenger kan starte bilen
  • Skifte batteri på fjernkontroll
  • Reparere og/eller skifte nøkkelskall / plastskall på din gamle nøkkel

Spørsmål og svar Mercedes nøkler

Min Mercedes nøkkel virker ikke lenger i tenningslås.

På Mercedes smartnøkler, har du en radiodel som fungerer på sentrallåsen, og en IR del som kommuniserer med tenningslåsen.
Dersom nøkkel ikke fungerer i tenningslås, kan det være ulike årsaker til det. Her

Noen vanlige årsaker scenarioer:

  • Plexiglasset på undersiden av nøkkel er blitt så møkkete eller ripete at IR signalet ikke når frem til tenningslås.
  • Transpondercoilen har knekt/løsnet fra kretskort, slik at Nøkkel ikke lenger kan motta eller sende IR signal. Dette skjer typisk etter at nøkkel har gått i bakken ved en eller flere anledninger.
  • Det er Samlet seg mye støv og møkk i selve tenningslåsen, som gjør at IR signalet ikke lenger leses / leses korekt

Løsningen på førstnevne er å skifte utvendig "skall" Dette vi kan gjøre for deg.
For transpondercoil kan vi ved en del tilfeller lodde på en ny transpondercoil, slik at nøkkel igjen kan kommunisere. Ta kontakt med oss, slik at vi kan finne ut hva vi kan gjøre med din nøkkel

Min Mercedes nøkkel fungerer ikke lenger på sentrallåsen

Dersom nøkkel ikke lenger fungerer på sentrallåsen, men fortsatt fungerer i tenningslås, er årsaken sannsynligvis bare at batteriene må skiftes ut. Dersom du ikke vil forslke dette selv, kan du komme innom oss, så skifter vi de ut for deg.

Andre årsaker kan være fukt, for eksempel ved at nøkkelen har hatt en runde i vaskemaskinen. Da kan det hende at nøkkelen ikke lenger kan repareres.

Nytt nøkkelskall til din gamle nøkkel

Etter en tids bruk vil nøkkelskallet som beskytter transponder og elektronikk bli slitt og ødelagt. Typiske ting som skjer er at trykknapper ødelegges eller at nøkkelbladet / nøkkelfestet knekker eller ryker av.

Selve elektronikken er som oftest like hel, og da kan nøkkelskallet skiftes. I vår nettbutikkløsning tilbyr vi å skifte skallet for deg. Når du bestiller et slikt skall sender vi deg en portoblankett som du benytter for å sende nøkkel til oss. Din gamle bilnøkkel er da forsikret.