Be om tilbud på bilnøkkel

Før du sender inn skjema, husk av vi må ha bilen til oss i Lillestrøm om vi skal programmere inn ny nøkkel og/eller fjernkontroll

Trenger du pris på en ny bilnøkkel? Fyll ut skjemaet, så sender vi deg en pris på ny nøkkel.

Audi BMW Citroen Daihatsu Fiat Ford
Honda Jaguar Hyundai Kia Land Rover Lexus
Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Opel Peugeot
Renalt SAAB Seat Skoda Subaru Suzuki
Toyota VW

 

Nøkkel til Toyota

Dersom du har behov for en ny nøkkel til din Toyota kan vi hjelpe deg. Vi lager nøkler til modeller som RAV4, Yaris og Land Cruiser. For å få pris for en ny nøkkel til din bil, bruk skjemaet på denne siden, og vi vil sende deg en pris.

Hvordan koder dere inn nøkkel og fjernkontroll?

Vi benytter diagnoseverktøy for å kode inn ny nøkkel og fjernkontroll. Derfor må vi ha tilgang til bilen for å få utført dette. Vil vil samtidig slette nøkler som er på avveie.

Hvilke tjenester kan vi tilby deg?

  • File og programmere nøkkel, nøkkelkort og fjernkontroll
  • Slette nøkler på avveie slik at disse ikke lenger kan starte bilen
  • Skifte batteri på fjernkontroll
  • Reparere og/eller skifte nøkkelskall / plastskall på din gamle nøkkel

Spørsmål og svar Toyota

Hjelp, jeg har mistet alle nøklene til min Toyota, hva gjør jeg?

Toyota har på sine biler et startsperressytem med master og slavenøkler. Masternøkkel benyttes for å registrere flere nøkler til bilen. Dersom alle nøkler er borte, kan man altså ikke få lagt inn nye nøkler, da man ikke har en masternøkkel for å starte programmering av flere nøkler.

Vi kan imidlertid fortsatt hjelpe deg med ny masternøkkel uten at styresystemet på bilen trenger å skiftes.

Som oftest trenger vi bilen hos oss, men i noen tilfeller kan det holder om vi får immobiliserboks (startesperreboks) eller ECU (motorstyreboks) til oss.

Pris avhenger av hva slags Toyota type og årsmodell du har, men det vil uansett bli en del rimeligere enn om hele startsperressytemet skulle bli byttet ut, som Toyota må gjøre om de skal gjøre jobben.

Har du mistet alle nøkler til din Toyota, vil det lønne seg for deg å ta kontakt med oss, enten via skjemaet på denne siden eller på tlf 63892230

Jeg har bare servicenøkkelen, den grå nøkkelen igjen til min Toyota. Merkeforhandler kan ikke hjelpe meg med ny fjernkontroll. Kan dere det?

Ja vi kan hjelpe deg med en ny fjernkontroll selv om du kun har servicenøkkelen igjen.

Toyota har bygget opp sitt startsperresystem på en måte der man er avhengig av en hovednøkkel for å få programmert en ny nøkkel. Det er i utgangspunktet en positiv ting, da dette gjør bilene verre å stjele, men det skaper også problemer om man mister hovednøklene til bilen.

Vi kan imidlertid hjelpe da vi benytter oss av en annen teknikk enn hva merkeforhandler gjør. Snakk derfor med oss dersom du trenger en ny nøkkel med fjernkontroll.

Nøkkelen min er knekt / Plastskallet er ødelagt. Må jeg ha ny nøkkel?

Som oftest trenger du ikke det. Vi kan skifte det utvendige skallet for deg, og file ny mekanisk nøkkel. De aller fleste varianter lagerføres hos oss, og du får derfor dette mens du venter i vår butikk. Du kan også bestille dette i vår nettbutikk nedenfor 

Nytt nøkkelskall til din gamle nøkkel

Etter en tids bruk vil nøkkelskallet som beskytter transponder og elektronikk bli slitt og ødelagt. Typiske ting som skjer er at trykknapper ødelegges eller at nøkkelbladet / nøkkelfestet knekker eller ryker av.

Selve elektronikken er som oftest like hel, og da kan nøkkelskallet skiftes. I vår nettbutikkløsning tilbyr vi å skifte skallet for deg. Når du bestiller et slikt skall sender vi deg en portoblankett som du benytter for å sende nøkkel til oss. Din gamle bilnøkkel er da forsikret.