Smartair tilbyr et komplett adgangskontrollsystem for borettslag og sameier.

Oppdag den ultimate adgangskontroll løsningen for ditt sameie eller borettslag med TESA SMARTair™ fra ASSA ABLOY.

Designet for å gi sømløs sikkerhet og bekvemmelighet, er SMARTair™ det perfekte valget for å administrere adgangsrettigheter i boligbygg.

Enkel installasjon og administrasjon

TESA SMARTair™ er et trådløst system som eliminerer behovet for kompleks kabling og ledninger, noe som gjør det enkelt å installere i både nye og eksisterende bygninger. Det intuitive administrasjonsprogramvaren lar selv ikke-teknisk personell administrere systemet effektivt, og sikrer en problemfri opplevelse for din boligsammenslutning.

Fleksibel og skalerbar adgangskontroll

TESA SMARTair™ tilbyr et omfattende utvalg av elektroniske låser og legitimasjoner, noe som gjør at du kan tilpasse systemet etter de unike behovene til din boligsammenslutning. Når sammenslutningen vokser, kan SMARTair™ enkelt utvides for å imøtekomme flere dører og beboere, noe som gjør det til en fremtidssikker investering.

Forbedret sikkerhet og bekvemmelighet

Med det trådløse online administrasjonssystemet kan driftsledere konfigurere adgangsrettigheter, låse opp dører eksternt og overvåke aktiviteten i anlegget fra hvor som helst i verden. Denne sanntidskontrollen og synligheten gir enestående sikkerhet og trygghet for både beboere og ledelse.

Kostnadseffektiv løsning

TESA SMARTair™ gir ikke bare avansert adgangskontroll, men reduserer også vedlikeholdskostnadene forbundet med tradisjonelle mekaniske låser og nøkler. Ved å eliminere behovet for å bytte låser eller omkode på grunn av tapte nøkler, sikrer SMARTair™ langsiktige besparelser for din boligsammenslutning.

Oppgrader boligsammenslutningens sikkerhetsinfrastruktur med TESA SMARTair™ fra ASSA ABLOY og opplev fordelene med et moderne, pålitelig og effektivt adgangskontrollsystem. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan SMARTair™ kan transformere måten du administrerer adgang i ditt boligsamfunn.

Få mer ut av Smartair adgangskontroll med mobilstøtte

Introduksjon av TESA Openow™ fra ASSA ABLOY, den banebrytende mobile adgangskontrolløsningen som forenkler og forbedrer sikkerheten i anlegget ditt. Med Openow™ kan du si farvel til tradisjonelle nøkler og kort, og omfavne bekvemmeligheten og effektiviteten ved å bruke smarttelefoner for adgangskontroll.

Lås opp fremtiden for adgangskontroll

TESA Openow™ fungerer sømløst med SMARTair® trådløst adgangskontrollsystem og forvandler smarttelefoner til sikre virtuelle nøkler. Brukerne kan enkelt åpne dører og få tilgang til sikrede områder med bare noen få trykk på smarttelefonene, noe som gjør det til den perfekte løsningen for travle anlegg og moderne livsstil.

Enkel administrasjon og kontroll

Med Openow™ får driftsledere og sikkerhetsadministratorer større kontroll over adgangsrettigheter uten bryet med å administrere fysiske legitimasjoner. Enkelt gi eller tilbakekalle adgangsrettigheter eksternt, og overvåke adgangsaktivitet i sanntid, og sikre at anlegget ditt forblir sikkert og godt administrert.

Forbedret brukeropplevelse

TESA Openow™ gir en brukervennlig og intuitiv opplevelse for både administratorer og sluttbrukere. Appen gjør det enkelt for brukere å se og administrere adgangsrettighetene, mens administratorer kan enkelt administrere et stort antall brukere og adgangspunkter.

Sikker og pålitelig løsning

Openow™ sikrer høyeste sikkerhetsnivå med sin krypterte kommunikasjon mellom smarttelefonen og SMARTair®-enheten. Stol på påliteligheten og sikkerheten til ASSA ABLOYs adgangskontrollteknologi for å beskytte anlegget og beboerne.

Oppgrader adgangskontrollsystemet ditt med TESA Openow™ fra ASSA ABLOY og opplev fremtiden for sikkerhet i dag. Kontakt oss for å lære mer om hvordan Openow™ kan revolusjonere måten du administrerer adgang i anlegget ditt.

Be om befaring ( Gjelder kun Oslo / Akershus)


Brosjyremateriell:

Filnavn Filstørrelse Dato
SMARTair Kontorfellesskap Brosjyre_BRK.pdf 5254 KB 01.12.2022 14.46.53
SMARTair Openow Brosjyre 040219.pdf 2307 KB 01.12.2022 14.32.14
SMARTair PRO Update on Card brosjyre_BRK.pdf 5525 KB 01.12.2022 14.32.15
SMARTair Produktoversikt Brosjyre_BRK.pdf 2149 KB 01.12.2022 14.46.53