Abloy_super_weather_proof

ABLOY hengelåser

"SIMPLY THE TOUGHEST"

Karl Jensen AS bygger Abloy hengelåser på lisens, og leverer hengelåser både på standard og patentert profil. Siden vi bygger opp hengelåsene selv, kan vi både lage Abloy hengelåser som likelåsende, eller som systemlåser. Sistnevnte er kun tilgjengelig på den patenterte profilen Abloy Sentry. Nøkler er da patentbeskyttet, og nøkler kan da kun produseres for systemeier.

Vi lagerfører Abloy hengelsklasser I FG klasse 2 til og med klasse 5, og vi kan også levere flere at disse som SUPER WEATHER PROOF.

Støv og vanntett

ABLOY SUPER WEATHER PROOF (SWP) hengelås er en låseløsning der komponentene er ekstremt godt beskyttet for å sikre drift under alle forhold. Sikkerhet er garantert selv med vanlig eksponering for ekstrem varme eller kulde, stormdrevet saltvann eller fint støv.

IP68 - fullt støvtett, tåler permanent nedsenkning i vann.

IP (International Protection) -kodene angir hvor godt et produkt er beskyttet mot støv og vanninntrengning. Det første sifferet angir graden av beskyttelse mot inntrenging av fremmedlegemer og støv, det andre sifferet indikerer vannmotstand. 

IP68-betegnelsen tildelt ABLOY SUPER WEATHER PROOF hengelåser indikerer en hermetisk tetning.

Driftsikker

Abloys sylinderkjerne går igjennom en testsyklus på hele 500.000 ganger. Det tilsvarer at låsen åpnes 4 ganger hver dag.. i 342 år!