Aperio adgangskontroll

Aperio adgangskontroll

Enten du har et eksisterende adgangskontrollanlegg, eller om du vurderer er nytt anlegg, kan du benytte Aperio kortlesere, sylindere, og låser. Dette systemet er enormt fleksibelt, og kan bestilles til både europeisk og skandinavisk standard. I tillegg kan alle varianter fås både som offline og online adgangskontroll.

Systemet kan naturligvis integreres i våre adgangskontrollsystemer RX og ARX. I tillegg kan Aperio integreres i en rekke andre adgangskontrollanlegg, slik som fra Siemens, G4S og Tidomat for å nevne noen.

Online løsningen kommuniserer trådløst via en HUB, og inntil 8 dører kan knyttes til samme HUB. Ved flere dører kan man bare utvide med flere HUB. Man trenger altså ingen kabel til hver enkelt dør, noe som bidrar til å kutte kostnadene. Dette har gjort Aperio til en favoritt, både hos oss og hos våre kunder.

Siden hver enkelt dør ikke er kablet, er systemet også veldig fleksibelt. Dersom dine behov endrer seg, kan man flytte en Aperio lås fra en dør til en annen. Vi tør påstå at det ikke finnes andre systemer ute i dag som er like fleksibelt som Aperio.

Last ned Aperio brosjyre her