Yale Doorman - Kan jeg montere den selv?

Før du bestemmer deg om du skal montere din Yale doorman selv, eller om du vil ha hjelp av oss, kan det være greit å tenke på et par ting,
Skrevet av Roy Jensen Den 01.12.2018, 14.35

Kan jeg montere denne selv?

Det er nok litt avhengig av både dør og ferdighetsnivå på den som skal montere låsen. Noen greier det helt fint, noen prøver seg og gir opp, mens andre erkjenner at dette er godt utenfor komfortsonen, og ønsker hjelp til montering.

men selv om du er av de som er en handyman (eller handywomen) er det allikevel greit å tenke på følgende:

Kjøper du både lås og montering av oss, har du full garanti om det skulle skje noe med låsen din. Dersom det oppstår en mekanisk eller elektronisk feil kommer vi ut og bytter ut enheten som er defekt innenfor vanlig åpningstid (0800-1600 hverdager)

Dersom du har montert den selv, har du selvfølgelig fortsatt garanti på enheten  - forutsatt at feilen ikke skyldes feilmontering - men du må da enten ta med enheten selv til butikken den er kjøpt hos, eller betale for at noen kommer hjem til deg.

Så om du både kjøper og får Yale Doorman montert av en av våre låsmontører, har du en bekymring mindre om det skulle oppstå en feil.

Skulle du allikevel ønske å utføre jobben selv, finner du en monteringsveilledning på youtube. Kjøper du den i vår butikk får du også selvfølgelig også med deg tips og råd.