Det perfekte adgangskontrollsystemet

Smartair er det perfekte adgangskontroll systemet for sameie og borettslag.
Skrevet av Roy Jensen Den 08.12.2018, 18.08
 
En ting som går igjen som en stor utfordring i borettslag og sameier er nøkkelkontroll. Nøkler mistes eller blir ødelagte, leiligheter og garasjeplass leies ut, folk flytter. Det tar ikke lang tid før man mister nøkkelkontroll, noe vi vet skaper utfordringer

Det første tegnet på dette, er gjerne at ting blir borte i fellesområdene, eller at man møter ukjente personer i fellesområdene.

Hvordan få tilbake kontroll?

Det er her Smartair adgangskontroll kommer inn. Smartair er - som navnet indikerer - et trådløst adgangskontrollsystem. Smartair kan settes opp som et offline system, eller et online system noe som gjør at dette adgangskontrollanlegget er svært fleksibelt, og passer for de fleste borettslag og sameier.

Offline og Online? Fortell meg hva det betyr!

Kort fortalt betyr offline at all informasjon flyttes via en kodebærer, noe som i dette tilfellet betyr et nøkkelkort eller en nøkkelbrikke. I et online system oppdateres all informasjon i sanntid, så om man gjør en endring i adgangsprogrammet, oppdateres også kortlåser og lesere. 

Har Smartline online flere fordeler?

Ja, online har generelt sett flere muligheter. Blant annet kan man da også bruke mobilen som adgangsbrikke via appen Openow™ Dette er praktisk om man ikke ønsker en egen adgangsbrikke eller kort, eller som ekstra løsning om man skulle glemt å ta med kort/brikke. 

 

 

 

Kan offline korlåser og lesere oppgraderes til online kortlåser?

Ja, Om dere kjøper et Smartair adgangskontrollanlegg, kan låser og lesere oppgraderes til online låser og lesere om behovet endres.

Hvordan kommuniserer et Smartair online adgangskontrollanlegg?

Smartair wireless online kommuniserer via akkesspunkter eller hub'er. Inntill 16 låser eller lesere kan kobles til en slik hub* Hub og låser kommuniserer via radiosignaler på  868MHz eller 915MHz

* avhenger av avstand til hver lås.

Hva slags kortteknologi benyttes?

Lesere og kortlåser kan leveres med følgende teknologier: HID iCLASS®, MiFARE Classic, SKIDATA, og DESFire