Nå har vi tilbud på montering av Tedee smartlås

Få monteringen for kun 990,- inkl mva

Montering gjelder kun i Oslo og Akershus
*Monteringspris gjelder standard montering, og når Tedee smartlås kjøpes igjennom oss.
Som medlem av foreningen norske låsesmeder er du dessuten trygg på at låsen blir montert på en trygg og skikkelig måte.


Den smarte låsen fra Tedee er en elegant og sikker løsning som hjelper deg bedre å administrere og beskytte hjemmet ditt. Den styres av smarttelefonen din, og gir deg muligheten til å dele tilgang med venner og familie, overvåke aktivitet og sørge for at alt er sikkert når du er borte.
 
Full kontroll
Er du nysgjerrig på hva som skjer hjemme? Tedee gir en detaljert historikk over hvem som har fått tilgang til stedet ditt og når - selv i sanntid. Vår teknologi sikrer at hjemmet ditt er trygt, sikkert og konstant enkelt overvåket.

Er barna dine tilbake fra skolen? Venter du en gjest? Bruk varslingsfunksjonen for å se hjemmet ditt med et øyeblikk på smartenheten din.

Knytt låsen opp til ditt wifi-nettverk

Tedee Smart Bridge kan kobles direkte til en stikkontakt eller kobles til med en mikro USB-kabel opptil 2 meter fra dørlåsen. Den kobles til smartlåsen din via Bluetooth og til internett via Wi-Fi: som en bro mellom enheten og det globale nettverket.
Ved å bruke en bridge får du funksjoner som kun er tilgjengelig i online-modus: automatisk opplåsing, fjernåpning, varsler og automatiske oppdateringer. Bridge gir også flere muligheter til å integrere smartlåsen med taleassistenter og smarthussystemer.
 

Tedee tastatur er et ideelt tillegg til din tedee smartlås. Det er et enkelt tillegg som lar deg låse opp døren uten å måtte ta ut telefonen eller bruke appen. Bare tast inn en PIN-kode og du er inne! Det er også så enkelt å sette opp. Velg koden din fra fem til åtte sifre - still inn, endre og tildel via mobilappen. Du kan administrere opptil 100 PIN-koder og dele dem på din favorittmåte. Installasjon på minutter, drevet av tre AAA-batterier. Monter med lim eller skruer - også utendørs.
Med tastatur er Tedee smartlås også perfekt for utleie, og man kan automatisere prosessen for utleie med tredjepartsløsninger som Smoobu eller Guesty

Ja takk, jeg vil gjerne bestille monteringSett inn ønsket monteringsdato,
Sett opp et ønsket tidspunkt. (hverdager mellom 0800-1500) Vår koordinator vil ta kontakt med deg for bekreftelse.

Dersom du ønsker å montere Tedee smartlås selv, kan du selvfølgelig kjøpe låsen i vår nettbutikk.

Spørsmål og svar om Tedee smartlås

Hva om jeg mistet telefonen min? Kan noen åpne døren min?

Først og fremst: smarttelefonen din tar vanligvis vare på seg selv. Enheten kan sikres med en fingeravtrykksskanner, ansiktsskanner eller PIN-kode - og du må låse opp telefonen for å låse opp tedee.

For å sikre din smartlås ytterligere, kan du logge inn på kontoen din på en hvilken som helst smarttelefon. Der kan du tilbakekalle tilgang til døren din fra enhver autorisert enhet.

Det siste trinnet: en app krever et ekstra passord før du får full funksjonalitet, legge til nye brukere osv. Ved å bruke auto-låse opp-funksjonen, kan du velge å bekrefte hver åpning ved å låse opp telefonen for maksimal sikkerhet.

Hva om den Tedee låsen åpner seg selv? Er det mulig?

Det korte og enkle svaret er: nei. Du må manuelt bruke nøkkelen (eller vri smartlåsen fra innsiden) eller bruke tedee-appen for å åpne låsen. Å låse opp en smart lås med sistnevnte er en flertrinnsprosess, inkludert avansert kryptering og autentisering i skyen. Den vil ikke åpne uten disse.

Hvis du vil vite når låsen er åpen mens du er utenfor - av noen andre eller med en nøkkel - kan du koble den til en wifi bridge og aktivere varsler.

Hva om telefonen min er død? Er det noe håp?

Det er det mest vanlige spørsmålet - og et vanlig problem! Det viktigste er at du alltid kan åpne låsen manuelt. Våre dedikerte sylindere åpnes med en enkel flat nøkkel som enkelt passer i lommeboken din.

Hvis du har andre mobile enheter med deg (bærbar PC eller nettbrett), kan du logge deg inn på tedee-webportalen for å få tilgang til låsen din. Eller også andres smarttelefoner.

Auto lås opp, hvordan fungerer det?

Tedee smartlås tilbyr en automatisk opplåsingsfunksjon som gjør det enklere og mer praktisk for deg å få tilgang til din eiendom uten å måtte manuelt låse opp døren. Denne bruksanvisningen vil forklare hvordan du kan aktivere og bruke denne funksjonen på din Tedee smartlås

Aktivering av automatisk opplåsing

Last ned og installer Tedee-appen på din smarttelefon.
Koble din Tedee smartlås til appen ved å følge instruksjonene som vises på skjermen.
Når din smartlås er koblet til appen, gå til innstillingene for din lås i appen.
Finn og aktiver "Automatisk opplåsing" funksjonen.

Hvordan fungerer automatisk opplåsing?

Når funksjonen er aktivert, vil din Tedee smartlås automatisk låse opp døren når du nærmer deg den med din smarttelefon. Dette gjør det enklere og raskere for deg å komme inn i din eiendom uten å måtte finne nøklene eller manuelt låse opp døren.

Viktige tips

Sørg for at Bluetooth er aktivert på din smarttelefon, da Tedee smartlås bruker Bluetooth for å koble til din telefon og aktivere automatisk opplåsing. Automatisk opplåsing fungerer best når din smarttelefon er innenfor en kort avstand fra låsen. Hvis du opplever problemer med funksjonen, kan det være nødvendig å justere avstanden mellom telefonen og låsen.
For å sikre at automatisk opplåsing fungerer pålitelig, anbefales det å holde appen oppdatert til den nyeste versjonen og sørge for at din smarttelefon har den nyeste programvaren.

 

Kan jeg bruke Tedee smartlås på en innerdør?

Det korte svaret er ja. Det lange svaret er tjaaa.

Dette vil være avhengig av hvor gammel døren din er. Har du en dør nyere enn 1980 så kan du fint bruke Tedee smartlås. Du må imidlertid bytte låskasse til det vi kaller en sylinderlåskasse. Denne kan du kjøpe her

Du må også kjøpe et sylindersett dersom du ikke har dette.

Med disse to tingene på plass, kan du benytte Tedee smartlås

Kan jeg bruke Tedee mot smarthussystemer?

Ja selvfølgelig kan du det. Tedee støtter mer enn 15 smarthussystemer inkludert Apple HomeKit, Hey Google, og Amazon Alexa

Du kan lese mer om dette her:

https://tedee.com/smart-home-integrations/

Er smartlåsen sikker?

Tedee bruker den nyeste TLS 1.3-protokollen med en 256-biters sikkerhetsnøkkel. Dette kan høres uforståelig ut – og det er det – men du bør vite at dette er teknologier som beskytter betalingstjenestene til verdens største selskaper og nettbanksystemer, så vi kan slå fast at Tedee er en sikker smartlås